Elsőre jó: Nem sokkal maradtak le a dobogóról Bodolaiék

Egy technikai hiba hátráltatta a Bodolai-Deák párost a szezonnyitó Eger Ralin, de így is behozták a Fordot az abszolút negyedik helyre és nagy erőkkel készülnek Miskolcra.

Az abszolút negyedik helyen fejezte be a szezonnyitó Eger Ralit Bodolai László és Deák Attila az R5-ös Ford Fiestával – ez egyrészt nem az igazi, hiszen szeretnének a legjobb három közé kerülni, másrészt viszont a körülmények ismeretében ennek is nagyon tudnak örülni. Az utolsó gyorsasági után mindössze másfél másodperc maradt a Velenczei Ádámékkal szemben kiépített előnyükből.

„A tempónk igazából jó volt, kellően gyorsan tudtunk menni, nem kellett volna, hogy gond legyen, de Ádámék a végére eléggé ránk estek. A szombati napon már volt egy technikai problémánk a motorunkkal, ami rányomta a bélyegét a vasárnapi napra is, Szuhán például már csak etap programon ment a motor, úgy tudtunk kijönni, úgyhogy ott elég sokat vesztettünk. Emiatt igazábül örülünk annak, hogy megőriztük a negyedik helyünket, ha nem lett volna problémánk, akkor a harmadik is elérhető lehetett volna, az első két pilótával viszont akkor sem tudtunk volna mit kezdeni” – értékelte az eseményeket Bodolai László.

A dobogó most összességében szűk percre volt számukra, de a páros Miskolcra is nagy tervekkel megy, szeretne még jobban szerepelni a bajnokság következő futamán. „Most már kimondott célunk a dobogó, nem elégszünk meg a legjobb öt közé kerüléssel. A miskolci pályákat szeretem, a többiek nem is örülnek ennek igazán, a Bükkszent igazából az egyik kedvencem, Sátán is jót mentünk tavaly, a Mályinkára kell odafigyelnünk, az az előző évben nem sikerült úgy, ahogy szerettem volna. Igyekszünk, aztán meglátjuk” – tekintett előre a pilóta.

Related posts